Chevy i Karate Dog

Vi vet att Chevy Chase har gjort en massa konstiga, men härliga, saker genom åren. Det är också därför vi älskar honom som vi gör, för att han är så bra på att göra de där sjuka och ovanliga sakerna. Dessutom gör han det så bra, helt utan problem som om det är vilken roll som helst. Ja, han är helt enkelt riktigt bra på att vara knasig, vilket vi också ser i filmen Karate Dog.

Karate Dog handlar om precis som det låter – en hund som kan karate. Men inte bara det. Hunden, som heter Cho Cho, har precis förlorat sin ägare. Ägaren, som heter Chin Li, blev mördad och nu vill Cho Cho leta upp mördaren för att hämnas. Han tar hjälp av detektiven Peter Fowler för att leta upp den misstänka mördaren. Med på vägen får de också hjälp av Ahsley Wilkenson, som är en polis. I filmen framkommer också att hon också vill jobba som agent istället för vanlig polis. Dessutom blir hon lite förälskad i Peter och vill tillslut också bli hans flickvän.

Chevys roll i det hela är rösten till hunden. Han låter riktigt likt det man tror att en hund skulle säga om den kunde prata med oss. Dessutom är han riktigt knasig, på ett sådär härligt sätt. Det är lite svårt att ta en karate-utövande hund så seriöst och det blir många komiska tillfällen i filmen. Chevy passar dock utmärkt in i rollen som den talande karate-hunden och den matchningen är perfekt!

Än så länge har jag inte sett själva filmen, men jag är väldigt sugen på att göra det. Ja, jag har nog sett den precis när den kom ut, men jag kommer inte ihåg så mycket mer än det här. Trailern har jag dock sett, den som ligger här i inlägget. Det som jag kan se är iallafall en mycket spännande film med möjlighet till ”hår”resande scener med många intriger. Det verkar som att det blir en hel del underliga situationer, både för Cho Cho och alla de andra. Jag får kanske uppdatera er om hur det gick sen!