Spara pengar och skvaller om Chevy

Skvaller om Chevy Chase!Åh, så kul! Jag kollade runt lite på nätet nyss, för jag tänkte lära mig mer om hur jag ska börja spara pengar. Jag klickade runt lite på en sajt som heter alltomspara.se, men sen hamnade jag av oförklarliga skäl på en googling på Chevy! Hur det hände vet jag inte, men vi kan säga att det var ödet!

Hur som helst, jag hittade först en massa gamla artiklar om när han lades in på rehab. Tråkigt att bli påmind om sånt när man vill se gamla glada, roliga Chevy ju. Sen var det massa artiklar från typ 2014 när han hade gått upp en massa i vikt också. Inte heller så kul. Ibland blir jag faktiskt lite sur på kvällstidningar och media, de verkar ju inte vilja annat än att grotta ner sig i andras besvär och tragedier. Och som de överdriver så mycket också! Det räcker med att någon blev lite tårögd i nåt program på TV så står det ”kändis bröt ihop i direktsändning” sen. Nä, riktigt sur blir jag.

Chevy är ju inget undantag heller, han får ju stå ut med jättemycket i media och tidningar och sånt. Alltid är det någon som hackar ner på något han gör. Det blir liksom inte rättvist, det visas mer dåliga saker än bra saker. Borde det inte vara tvärt om? Borde inte de bra sakerna synas mer? Det kan jag tycka iallafall.

Men nu ska vi se. Jo, jag googlade ju lite och sen tryckte jag på nyheter för att bara få upp lite nyare artiklar, så jag slipper de tragiska från 2014 och några från 2016. Helt plötsligt, bland artiklar om Trump och ett nedfallet träd på Chevys hus så hittade jag en artikel från the Rolling Stone, ni vet tidningen.

Nyfiken som jag är så klickade jag in och scrollade ner. Vad ser jag om inte en musikvideo med Chevy Chase i den! :O Jättehäftigt ju! Den är från 1985 tydligen och jag hade inte en aning att den ens fanns! Egentligen borde jag ju ha koll på det kan man tycka, men tydligen hade jag inte det! Det var jättehäftigt att se unga Chevy igen, se honom vara precis sådär fånig som han kan vara ibland.

Videon är tydligen nån typ av satir mot Kalla Kriget, så det handlar om spioner och militären. De har fångat det på ett kul sätt tycker jag. Och så är låten rätt catchig också! Går runt och nynnar på den hela tiden nu! Haha!

Oavsett vad den handlar om så är det kul att se Chevy i sitt esse igen, åh så jag saknat det! Jag får väl ta mig i kragen och sparka igång det här med att följa nyheter igen och skriva dem här på bloggen. Sen måste jag ta tag i det här med att spara pengar också. Det verkar lite krångligt, ska jag placera i fonder eller ta en högre risk och köpa aktier? Jag kan ju i princip ingenting om detta så det är därför jag håller på att googla runt för att lära mig mer. Dessvärre finner jag ämnet ganska tråkigt så jag hamnar lätt på sidospår.. Alltså det är inte det här med att spara pengar och ekonomi jag tycker är tråkigt, det är sparformerna jag tycker är tråkiga. Jag letar gärna efter utgifter att dra ner på för att spara en slant och sätter upp en budget. Men jag är inte så road av fonder, aktier och allt vad det nu finns.